Tehnologie

Threads testează o facilitate inspirată de la X/Twitter

Foto: iStock

Noua reţea socială Meta, Threads, lucrează la o listă cu cele mai importante subiecte ale zilei, similară facilităţii Trending oferită de Twitter.

Mark Zuckerberg, şeful Meta, a anunţat că Threads a început să testeze o facilitate prin care reţeaua socială afişează cele mai importante subiecte ale ultimelor ore.

Dacă sună cunoscut, asta este pentru că Twitter are o astfel de facilitate de foarte mult timp, iar Threads practic copiază ideea.

Lista de subiecte va apărea în pagina de căutare, la secţiunea For You Feed şi va permite utilizatorilor să navigheze printre postările care aparţin unui anumit subiect.

Compania spune că foloseşte AI-ul pentru a determina cele mai importante subiecte şi ia în calcul, printre altele, câţi oameni vorbesc despre un anumit subiect şi câte persoane interacţionează cu postările respective.

De asemenea, Meta promite că secţiunea are aportul moderatorilor săi, care se vor asigura că postările afişate aici respectă regulile de utilizare şi nu reprezintă conţinut înşelător ori duplicat.

Deocamdată, ca parte a testului, noua facilitate este disponibilă doar în Statele Unite. Mark Zuckerberg spune, însă, că este doar o chestiune de timp până când aceasta va funcţiona şi în alte ţări.

Cele mai recente știri

To Top