Tehnologie

Apple va renunţa la parteneriatul cu Goldman Sachs

Foto: iStock

În aproximativ 12-15 luni. Apple va încheia parteneriatul financiar cu Goldman Sachs, prin care producătorul iPhone-ului oferă mai multe produse financiare.

Lansat în 2019, parteneriatul dintre Goldman Sachs şi Apple includea o serie întreagă de servicii financiare, inclusiv un card de credit şi un cont de economii.

Acum, Apple a decis să renunţe la parteneriat, conform surselor citate de The Wall Street Journal.

Decizia Apple vine după ce Goldman Sachs i-a transmis partenerului său că vrea să iasă din parteneriat şi să lase locul altei companii. Pe surse, Goldman Sachs ar fi negociat cu American Express pentru a prelua sarcinile din parteneriatul cu Apple.

Goldman Sachs a decis să iasă din parteneriatul cu Apple după ce a înregistrat mari pierderi financiare şi a decis să rămână doar cu produsele financiare pentru companii şi investitori.

Pentru Apple, retragerea din parteneriatul cu Goldman Sachs este un pas înapoi faţă de pretenţiile pe care compania le are în zona financiară. Însă, Apple oricum lucrează o infrastructură financiară proprie, care să-i permite să ofere singură produsele financiare dorite.

Cele mai recente știri

To Top