Fără categorie

„Laminor Winter Wonderland”, cel mai mare târg de Crăciun Indoor

Din 30 noiembrie, când „Laminor Winter Wonderland” și-a deschis porțile, peste 200.000 de bucureșteni au fost încântați să descopere cel mai mare târg Indoor și Outdoor România. Punctul de vârf a atins 11.000 de vizitatori, potrivit estimărilor Jandarmeriei Române, aceștia fiind fascinați de concerte, patinoar, zona de silent disco, dar și de conceptul culinar cu bunătăți românești și internaționale.

Winter Wonderland din Laminor Arena nu este doar o piață de Crăciun, este o experiență festivă pentru toate vârstele care include numeroase atracții, inclusiv un patinoar uimitor și un carusel tradițional, aducând distracție atemporală de iarnă în inima Bucureștiului. Târgul de Crăciun organizat în incinta halei istorice se întinde pe o suprafață de șapte hectare, iar vizitatorii sunt întâmpinați chiar de la intrare de un brad uriaș, devenit punct de reper pentru vizitatorii care se pierd în mulțime. Cei mici s-au declarat deja la unison încântați de caruselul care-i plimbă neîncetat, iar studenții de la UNATC nu se lasă nici ei mai prejos și întrețin seară de seară atmosfera cu spectacole tematice. Copii care nu sunt atrași de carusel își pot pune în practică creativitatea la atelierele de face-painting, teatru sau își pot construi propriile păpuși. Evident Moș Crăciun nu lipsește din cadrul târgului „Laminor Winter Wonderland”. În căsuța special amenajată acesta îi primește zilnic pe copiii cuminți și le împarte cadouri.

Concept culinar tradițional

Pe lângă numeroasele atracții ale târgului de Crăciun, Hala Laminor găzduiește anul acesta și un concept culinar numit GastROMANIA by Bucharest Food Expo. “Târgul nostru găzduiește anul acesta conceptul culinar GastROMANIA by Bucharest Food Expo. Astfel, timp de o lună de zile, vizitatorii Laminor Winter Wonderland vor beneficia de un adevarat regal gastronomic ce va îmbina tradițiile culinare autentice românesti cu cele mai apreciate bunătăți internaționale. Vom trăi împreună toate tradițiile ce țin de sărbătoarea Crăciunului la români și ne vom delecta cu produse tradiționale românești și internaționale, demne de recorduri gastronomice mondiale”, au anunțat organizatorii.

Artiști renumiți pe scena Winter Wonderland

Unele dintre cele mai importante evenimente ale târgului sunt, cu siguranță, spectacolele artiștilor renumiți ce vor încânta anul acesta publicul Winter Wonderland. Iubitorii de muzică se vor bucura de o serie de concerte live și seturi de DJ care vor menține spiritul de sărbătoare ridicat. Aceste spectacole sunt atent organizate pentru a se potrivi tuturor gusturilor, asigurându-se că fiecare vizitator pleacă cu amintiri de neuitat. Potrivit organizatorilor, programul evenimentelor este disponibil pe site-ul târgului și este actualizat constant pe rețelele de socializare.

Recorduri bătute încă de la deschidere

Peste 200.000 de bucureșteni au vizitat cel mai mare târg Indoor și Outdoor România în primele zile de la deschidere. În weekendul de Ziua Națională a României vizitatorii „Laminor Winter Wonderland” au avut parte de trei seri incendiare. Pe scenă au urcat artiști de top precum Nicole Cherry, Guess Who, Antonia, Inna, Emaa, Killa Fonic, Mira, Alina Eremia și The Motans. De asemenea, ziua Națională a României a fost sărbătorită cu voie bună prin concerte susținute de Surorile Oșoianu, Rapsodia Carpaților și Ana Maria Pătrășcioiu, Romanița și Fanfara Angelys.

Programul târgului

Târgul de sărbători „Laminor Winter Wonderland” rămâne deschis până pe 2 ianuarie 2024, programul fiind de luni până joi de la ora 11.00 la ora 22.00, iar de vineri până duminică de la ora 10.00 la ora 23.00. Vizitatorii pot ajunge la târg cu metroul, până la stația Republica, dar și cu mijloacele de transport în comun de suprafață: tramvaiele 36, 46 și autobuzele 406, 452, 454, 457, 458, 509, 103, N109, N125. Pentru cei care vor veni la târg cu mașina personală, Hala Laminor dispune de o parcare subterană de 1.700 de locuri, cu acces din șoseaua Industriilor, tariful parcării fiind de 10 lei/zi.

Cele mai recente știri

To Top