Business

McDonald’s reduce pachetele salariale pentru unii angajaţi

mcdonalds
Foto: iStock

McDonald’s reduce pachetele salariale pentru unii angajaţi, la nivel global, ca parte a unei restructurări care include disponibilizări şi închiderea unor birouri, informează Reuters, care citează Wall Street Journal.

Numărul de angajaţi pe care compania plănuia să-i concedieze în această săptămână va fi de ”ordinul sutelor”, informează sursa citată.

Lanţul de fast-food le-a oferit unor angajaţi şansa de a rămâne în companie cu reduceri ale pachetelor lor de compensaţii, inclusiv modificări ale funcţiilor şi beneficiilor, cum ar fi bonusuri şi granturi de capital.

Reducerile de locuri de muncă şi schimbările de la McDonald’s afectează angajaţii din Statele Unite şi din alte țări în care lanțul de fast food operează, de la sediul companiei din Chicago şi din birourile sale din teritoriu, precum şi din cadrul departamentelor, inclusiv marketing şi operaţiuni.

McDonald’s a refuzat să comenteze articolul.

Compania, care are peste 150.000 de angajaţi în birouri corporative şi alte birouri, precum şi în restaurante deţinute şi operate de companie, a declarat la începutul acestui an că revizuieşte nivelurile de personal corporative.

Cele mai recente știri

To Top