Timp liber

(P) Ce sunt turneele de sloturi online?

Companiile din industria de gambling încearcă să găsească în mod constant soluții pentru a le oferi și mai multe oportunități de distracție utilizatorilor. Un concept interesant, apărut în urmă cu câțiva ani, a dus la apariția turneelor de sloturi online.

Formatul clasic al unui turneu presupune ca mai mulți competitori să concureze pentru a obține un premiu. Acesta este și conceptul de bază al turneelor de sloturi online de la cazinouri. Clienții sunt în competiție cu alți utilizatori, dar marele avantaj este că nu e nevoie să facă nimic suplimentar față de ceea ce fac în mod obișnuit pentru a intra în cursa pentru bani.

Înscrierea la turneele de sloturi online este gratuită și nu necesită vreun efort suplimentar. E important de precizat că în unele campanii nu sunt toate sloturile implicate, ci doar o selecție. Operatorul comunică însă toate condițiile, în așa fel încât utilizatorii care doresc să participe să fie informați.

De asemenea, durata de desfășurare și grila de premiere sunt și ele cunoscute. Grila poate diferi de la un turneu la altul, dar operatorul vrea să se asigure că recompensele ajung la cât mai mulți clienți. Spre exemplu, în bani pot intra și primii 100 de jucători clasați, cu mențiunea că sumele mai mari vor ajunge la primii 10 clasați. La cele mai multe turnee, primii 10 jucători împart în jur de 50% din fondul de premiere.

Posibilitatea de a câștiga premii extra fără să faci ceva în plus față de jocul obișnuit la sloturile preferate face ca turneele de sloturi să fie din ce în ce mai apreciat. Nu toți operatorii licențiați în România organizează turnee de sloturi, însă unii au aproape în permanență cel puțin un astfel de turneu în desfășurare. O destinație populară este platforma de cazino online Unibet (L1160657W000330 ONJN 18+ Joacă Responsabil), acolo unde mai mereu este un turneu de pacanele în desfășurare.

La ce să fii atent când participi la turnee de sloturi online

Primul pas înainte de a lua parte la un turneu de sloturi online este să citești secțiunea de Termeni și Condiții. Astfel, îți vei da seama care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești și dacă ești eligibil. Unele cazinouri permit să joci doar din bani reali, în timp ce la altele (mai puține, ce-i drept) poți să joci și din rotiri gratuite.

Spre exemplu, la unele turnee poți participa doar cu spin-urile care au o miză minimă prestabilită. În plus, s-ar putea să fie nevoie să joci un număr minim de rotiri pentru a fi eligibil. În general, operatorii setează un prag destul de scăzut, în așa fel încât cât mai mulți utilizatori să fie eligibili.

Există și situații în care, în realizarea clasamentului final, vor fi luate în calcul câștigurile totale generate într-un anumit număr de rotiri consecutive. Spre exemplu, dacă ai început o sesiune cu 200 de unități, ai efectuat 500 de rotiri și la final ai terminat cu 280 de unități, nu înseamnă că în clasament vei figura cu 80 de unități. De cele mai multe ori, în calcul va fi luată o serie de 30 de rotiri consecutive. Iar dacă în această serie ai câștigat 1000 de unități, atunci aceasta va fi suma cu care vei figura. Totul este făcut în așa fel încât utilizatorii să aibă șanse mai mari.

Merită să joci la turnee de sloturi online?

Răspunsul este simplu: da. Asta deoarece turneele de sloturi online nu vin cu cerințe suplimentare pentru jucători. Dacă îți plac jocurile prezente într-o campanie, nu ar exista niciun motiv să ignori turneele de sloturi. Până la urmă, aceste turnee reprezintă o șansă suplimentară de câștig pentru utilizatori. Nu trebuie însă să uiți să păstrezi jocul responsabil și să nu te lași dus de val. Păstrează mizele obișnuite și, dacă e ca norocul să fie de partea ta, atunci vei avea șanse la premii extra. În rest, nu uita să te distrezi.

Cele mai recente știri

To Top