Asigurări

Omniasig a avizat 804 daune în urma furtunilor din 13 iunie

Omniasig a avizat până în prezent 264 de dosare daune în baza asigurărilor facultative de locuinţă şi 540 de daune în baza asigurărilor auto facultative Casco, în urma furtunilor din 13 iunie, informează compania printr-un comunicat.

„Omniasig Vienna Insurance Group a luat măsuri rapide pentru a sprijini asiguraţii afectaţi de furtunile puternice din Bucureşti şi zona de sud şi sud-vest a ţării, ce au avut loc în data 13 iunie. Compania este pregătită pentru gestionarea şi soluţionarea cât mai rapidă a numărului foarte mare de avizări pe care le-a primit deja, atât în baza poliţelor Casco, precum şi a Asigurărilor facultative de Locuinţe, pentru judeţele afectate: Bucureşti, Ilfov, Mehedinţi, Gorj. Echipele de inspectori au fost suplimentate zilele acestea în zonele afectate, pentru a putea acoperi cât mai rapid posibil toate locuinţele pentru care proprietarii au avizat daune”, se menţionează în comunicat.

Pentru daunele avizate în baza poliţelor Casco, Omniasig are active 21 de centre de constatare daune specializate în avariile provocate de grindină. Aceste centre specializate pot repara avariile autoturismelor prin tehnologie de ultimă generaţie de tip PDR (reparaţii fără vopsitorie), reducând astfel durata cât maşina rămâne în service.

Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piaţa asigurărilor din România, are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale şi agenţii extinsă la nivel naţional.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale şi de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări şi fonduri de pensii din 30 de ţări fac parte din acest grup. Acţiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 şi la Bursa de Valori din Budapesta din noiembrie 2022.

Cele mai recente știri

To Top