Bănci

CEC Bank lansează Pachetul Student Free

CEC Bank lansează Pachetul Student Free, care include cont curent în lei şi euro, card de debit Student Free, Internet Banking şi Mobile Banking şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 ani şi 24 ani.

Potrivit unui comunicat al băncii, comisionul de administrare este zero, iar produsul este disponibil 100% online.

„Continuând strategia de digitalizare, CEC Bank oferă acum un nou produs 100% online. Pachetul Student Free este destinat studenţilor şi tinerilor care, începând de acum, au la dispoziţie un instrument de gestionare eficientă a finanţelor personale. Iar dacă economisesc, fac plăţi sau schimburi valutare, îşi plătesc facturile de utilităţi, achiziţionează vignetă sau recomandă beneficiile pachetului prietenilor/colegilor lor, pot câştiga diverse premii”, a declarat Adina Călin, director Produse şi Servicii Bancare în cadrul CEC Bank.

Pachetul Student Free are zero comision la retragerile de la ATM-uri (ale CEC Bank şi ale altor bănci din România şi Uniunea Europeană) şi zero comision la plăţile intrabancare în lei efectuate prin Mobile/Internet Banking, precum şi reducere cu 60%, faţă de plăţile de la ghişeu, pentru plăţile interbancare în lei, efectuate prin Mobile/Internet Banking.

Pentru Pachetul Student Free dobânda este de 0,3% pe an pentru sumele disponibile pe cardul Student Free. De asemenea, nu se percepe comision la plăţile intrabancare în lei efectuate prin Mobile/Internet Banking .

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru al anului 2023.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piaţa românească şi oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin multiple canale de distribuţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top