Bănci

Fără precedent: Cont bancar deschis 100% online fără interviu video

bani banci pusculita

Alpha Bank România a lansat platforma de digital onboarding prin care clienţii noi persoane fizice pot deschide un cont curent 100% de la distanţă, în câteva minute, a anunţat marţi banca, menţionând că procesul nu presupune angajarea într-un apel video cu un reprezentant al băncii.

Primul produs disponibil este pachetul Alpha Online, care conţine un cont curent în lei, online banking şi card de debit care oferă acces la o gamă largă de servicii cu zero comisioane.

Totodată, prin online banking, clienţii pot beneficia de o ofertă variată de produse de economisire. Dobânzile oferite pentru depozite la termen la maturitatea de 12 luni se încadrează între 7,10 – 7,40% pentru lei şi 2,30 – 3,30% pentru euro.

„Prin platforma de digital onboarding le oferim clienţilor o modalitate simplă, sigură şi rapidă de a începe o relaţie avantajoasă cu Alpha Bank. Clienţii îşi pot muta economiile „la mai bine” în câţiva paşi simpli, fără hârtii, fără să caute loc de parcare, fără să se învoiască de la serviciu pentru a se adapta programului de lucru din sucursale. Contul poate fi deschis de oriunde, printr-o simplă vizită pe website-ul băncii. Este nevoie doar de cartea de identitate, iar procedura de urmat este una foarte prietenoasă. Nu trebuie nici măcar să aştepţi la coadă pentru a intra în dialog video cu un reprezentant al băncii. Semnarea documentelor se face digital şi toată corespondenţa se livrează prin e-mail. Accesul la online banking se acordă pe loc şi odată cu el clienţii au la îndemână o gamă variată de soluţii de economisire la dobânzi atractive”, a declarat Florin Brănici, director Digital Banking şi Canale Alternative, Alpha Bank Romania.

Contul poate fi deschis oricând, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, prin accesarea website-ului alphabank.ro de pe orice dispozitiv dotat cu cameră şi acces la internet (smartphone, tabletă, laptop, desktop).

Platforma tehnică ce susţine întregul proces integrează cele mai avansate tehnologii privind identificarea persoanelor la distanţă cu ajutorul elementelor biometrice, verificarea documentelor de identitate şi semnarea electronică a documentelor.

După finalizarea interacţiunii online, toate informaţiile şi documentele necesare (informaţii cont, termeni contractuali etc.) sunt distribuite prin intermediul e-mailului sau prin SMS. Accesul la cont prin online banking se acordă instant, iar cardul de debit se livrează prin curier în maximum două zile lucrătoare.

Odată cu accesul la online banking, clienţii pot beneficia imediat de oferta atractivă a băncii pentru soluţiile de economisire.

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare şi financiare din Grecia. Activităţile internaţionale ale Grupului se extind pe lângă România, şi în Regatul Unit, Luxemburg şi Cipru. Alpha Bank Romania este o instituţie financiară aflată printre primele 10 bănci din ţară, cu operaţiuni de bancă universală. Bancă sistemică, cu o prezenţă naţională de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania oferă o gamă largă de servicii şi produse moderne atât pentru persoane fizice, cât şi pentru IMM-uri şi segmentul corporativ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top