Asigurări

OMNIASIG anunță plecarea lui Mădălin Roșu din cadrul companiei

piata de asigurari

OMNIASIG Vienna Insurance Group anunță încetarea activității în cadrul companiei, începând cu luna octombrie 2023, a lui Mădălin Roșu, Membru al Directoratului. După 9 ani petrecuți în echipa OMNIASIG, acesta va accepta o nouă provocare, într-o altă companie din cadrul Vienna Insurance Group.

Mădălin Roșu s-a alăturat echipei Directoratului OMNIASIG în anul 2014 și a coordonat, din poziția de Chief Claims Officer, ariile de Daune, Subscriere Auto, Litigii și Direcția Tehnică Operațională.

„Mădălin a fost un membru valoros al echipei noastre de conducere, iar prin determinarea sa și coordonarea unor activități importante ale companiei și, în special al activității de daune, a adus o perspectivă inovatoare și o pasiune puternică pentru calitate și rapiditate în procesul de gestionare a daunelor în cadrul OMNIASIG. Îi suntem recunoscători pentru dedicarea și pentru eforturile deosebite din timpul activității sale în OMNIASIG, contribuția sa la succesul companiei fiind dovada profesionalismului său. Îi dorim mult succes pe noul drum și ne bucurăm că a făcut parte din echipa OMNIASIG!”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top