Actualitate

Carmistin și La Provincia, în premieră cu un stand inovator la SIAL Paris 2024, cel mai important târg din industria alimentară globală

De peste 60 de ani, SIAL Paris reunește cele mai competitive, inovatoare și creative forțe din industria alimentară la nivel global. Grupul Carmistin și brandul său de top, La Provincia, s-au alăturat, în premieră cu propriul stand, acestei sărbători a excelenței globale în inovarea alimentară, desfășurată în perioada 19 – 23 octombrie, în Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, Franța.

Valorificând potențialul extraordinar de business al unei astfel de platforme internaționale, care a reunit cca. 8.000 de cumpărători de top, cu o putere de cumpărare de peste 50 miliarde euro, Grupul Carmistin s-a prezentat la Paris cu o echipă de 50 de specialiști, care, timp de 5 zile, au avut programate peste 250 de întâlniri cu parteneri și potențiali parteneri de afaceri, reprezentanți ai unora dintre marile nume ale industriei la nivel mondial. Întâlnirile au vizat discuții referitoare atât la piața de desfacere, cât și la partea de dezvoltare pentru următoarele proiecte ale Carmistin.

„Grupul nostru de companii targetează piața europeană de retail, obiectiv pentru care am și realizat investiții recente de peste 200 milioane euro, iar prezența la un târg de o asemenea anvergură, precum SIAL Paris, este parte din strategia noastră de a deveni și de a rămâne o prezență vizibilă, relevantă și constantă în regiune. Mizăm pe o expansiune care ne va consolida poziția la nivel european și care va reflecta permanent angajamentul nostru față de principiile dezvoltării durabile, cu grijă față de oameni, resurse și mediu”, a declarat Justin Paraschiv, fondator și președinte Carmistin.

În armonie cu sloganul ediției din acest an al SIAL, Inspire Food Business, Carmistin s-a prezentat la Paris cu un stand unic, inovator, care a marcat totodată și noua sa identitate vizuală, Carmistin the Food Company, identitate ce reflectă evoluția business-ului după 20 de ani și maniera în care s-a adaptat permanent într-o industrie cu un potențial infinit dar și cu provocări pe măsură.

Grupul Carmistin a fost prezent cu portofoliul de produse La Provincia și la standul României organizat în cadrul SIAL 2024.

Despre Carmistin

Carmistin este poziționat în prezent între primii producători de alimente din România și pe prima poziție a producătorilor de proteină animală. Grupul cuprinde peste 40 companii active în producţia de carne de pasăre și ouă, creșterea porcilor, creșterea bovinelor, dar și în producţia de cereale. Pe parcursul celor două decenii de activitate, Carmistin a promovat și dezvoltat un model unic de business, integrat pe întreg lanțul de producție hrană.

Despre SIAL

De 60 de ani, SIAL a modelat industria alimentară, fiind în fruntea inovației și oglindind piețele și modelele de consum în permanentă schimbare. Fiind cea mai importantă expoziție alimentară din lume, dar și cea mai mare platformă pentru oportunități de afaceri, SIAL anticipează nevoile consumatorilor și se adaptează la schimbările din societate, economie și mediu. Cu abordarea sa internațională, SIAL reunește actori-cheie, pentru a promova soluții durabile, pentru a încuraja inovația și deschide noi oportunități de afaceri.

Cele mai recente știri

To Top