Transporturi

O nouă rută, Bucureşti – Stockholm, în portofoliul AnimaWings din această toamnă

Foto: iStock

AnimaWings, companie aeriană 100% românească, va inaugura din toamna acestui an o nouă rută în portofoliul său, Bucureşti – Stockholm, costul biletelor pe această rută începând de la 73,74 euro pe segment, a anunţat, marţi, compania.

Cursa Bucureşti – Stockholm va fi o rută regulată, cu o frecvenţă săptămânală de 3 zboruri, iar aeronavele vor ateriza pe aeroportul Stockholm Arlanda. Zborurile sunt disponibile începând de marţi la vânzare, pe site-ul www.animawings.com şi în reţeaua partenerilor săi, iar operarea efectivă va începe de la 1 octombrie 2024.

„Stockholm se adaugă celor cinci noi destinaţii anunţate de compania aeriană săptămânile trecute – Cluj Napoca, Iaşi, Oradea, Paris (Charles de Gaulle) şi Larnaca”, precizează compania, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, interesul sporit pentru anumite rute a determinat compania să crească operarea la 9 frecvenţe săptămânale pentru Cluj Napoca începând cu toamna acestui an. În perioada următoare, AnimaWings va continua să introducă destinaţii noi odată cu lansarea programului de iarnă.

Toate zborurile vor fi efectuate cu aeronave noi, Airbus 220-300, achiziţionate de compania aeriană chiar în acest an.

Costul biletelor pe această rută începe de la 73,74 euro (ARN-OTP), respectiv 81,3 euro (OTP-ARN), cu toate taxele incluse.

„După achiziţia integrală a companiei AnimaWings, ne urmărim ambiţia de a deveni cea mai importantă companie aeriană românească, punând la dispoziţia clienţilor noştri rute interne şi internaţionale pe care şi le doreau de multă vreme şi oferindu-le zboruri confortabile, la preţuri accesibile, cu aeronave de ultimă generaţie”, a declarat Marius Pandel, acţionar Animawings, în comunicat.

AnimaWings, companie 100% românească deţinută de fraţii Cristian şi Marius Pandel – fondatorii Christian Tour, parte a Memento Group, a fost inaugurată în 2020.

Compania aeriană îşi va mări flota în acest an cu două avioane de tip Airbus A220-300, iar în următorul an cu încă 4 aeronave, dintr-un plan total de achiziţii de 12 aeronave de acest tip.

Cele mai recente știri

To Top