Profil de antreprenor

Anamaria Constantinescu, Anmar Decor: ”Perdelele vor fi la mare căutare în culori curajoase, intense, contrastante”

În 2024, industria designului interior se confruntă cu schimbări dinamice și inovatoare, iar tendințele în materie de draperii și perdele nu fac excepție. Acest an promite să aducă o revigorare a spațiilor locative, prin texturi bogate, culori vibrante și tehnologii smart. Vom vedea o creștere a interesului pentru materiale sustenabile și soluții inteligente de automatizare, care vor adăuga un plus de confort.

De asemenea, tendințele din 2024 vor reflecta o îmbinare armonioasă între estetic și funcțional, oferind spațiilor un aer proaspăt, modern, dar în același timp confortabil și primitor. Discutăm astăzi cu Anamaria Constantinescu, owner-ul Anmar Decor, despre cum arată planurile de dezvoltarea pentru perioada următoare, dar și ce tendințe vor domina acest an.

Care sunt planurile de dezvoltare pentru următoare perioadă?

Suntem un brand tânăr, atent la tot ce este nou în piața și dornic să integreze cât mai multe noutăți. Tocmai ne-am întors de la unul dintre cele mai mari târguri din lume, pentru specialiștii din acest domeniu, și am văzut acolo o mulțime de lucruri pe care clienții le vor găsi în portofoliul nostru în cel mai scurt timp. Vom duce estetica draperiilor și perdelelor la un alt nivel, în plus vom extinde gama de accesorii, sisteme de prindere, jaluzele, rolete și rulouri exterioare, pentru a oferi o sferă extrem de largă de produse pentru clienți. Vedem o creștere a interesul pentru materiale sustenabile, prietenoase cu mediul, dar și pentru sisteme automatizate – acestea din urmă sunt deja în portofoliul nostru și avem o cerere foarte mare pentru ele.

Vorbiți-ne despre trendurile care credeți dvs. că vor domina piața de draperii și perdele în 2024?

Așa cum vă spuneam, vom vedea în continuare un trend ascendent pentru sisteme automate – pentru că doar la un buton distanță se poate face lumină în cameră, nu mai trebuie să te ridici tu din pat să tragi draperia. Perdelele vor fi la mare căutare în culori curajoase, intense, contrastante cu design-ul camerei. Însă pentru că piața se îndreaptă înspre țesături cât mai prietenoase cu mediu, sustenabile, vom vedea și multe culori ale naturii – pasteluri, nuanțe de pământiu, verde.

Pe lângă draperii și perdele, ce alte produse vedetă se regăsesc în portofoliul dvs.?

Vedem o deschidere foarte mare a clienților noștri pentru rulouri exterioare, rolete și jaluzele, produse pe care le găsesc la noi, în mai multe variante. Sigur, pe lângă perdele și draperii, avem și accesorii pentru acestea, sisteme de prindere – simple sau automate. Practic, clientul atunci când se gândește la a-și schimba sau achiziționa genul acesta de produse găsește la noi tot, inclusiv partea de montaj – care e parte integrantă din ceea ce oferim. Nu lăsăm clientul să plece acasă cu draperia în brațe, ci ne asigurăm că ea prinde exact forma pe care acesta și-o dorește.

Cele mai recente știri

To Top