Bănci

BCR lansează primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online

BCR extinde serviciile pentru antreprenori, prin intermediul George, şi lansează primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online, cu o limită de credit de până la 80.000 lei.

Conform unui comunicat al băncii, cardul business Visa poate fi accesat din aplicaţia George, direct de pe telefon, tabletă sau calculator. Oferta de credit este disponibilă în câteva minute, iar semnarea documentelor contractuale se realizează online, cu semnătură electronică calificată oferită gratuit de BCR.

Cardul de credit este trimis prin curier împreună cu instrucţiunile de activare, nefiind nevoie în nicio etapă de deplasarea în vreo unitate bancară.

„Ne bucurăm să putem extinde, din nou, beneficiile şi serviciile la care pot apela antreprenorii pe platforma digitală George, la doar o atingere de ecran distanţă. Cu ajutorul acestui card de credit Visa oferim clienţilor o alternativă financiară 100% online, prin care pot gestiona mult mai eficient cheltuielile de afaceri şi fluxul de numerar, din orice loc, la orice oră şi fără documente justificative. Totul într-un mod simplu, rapid, actual”, a declarat Vlad Huţuleac, director executiv adjunct Produse si Segmente Retail la BCR.

Cardul de credit vine cu o serie de beneficii suplimentare pentru clienţi: până la 55 de zile perioadă de graţie pentru plăţile efectuate la comercianţi; dobândă zero pentru efectuarea de cumpărături în rate la orice comerciant din lume; posibilitatea emiterii mai multor carduri ataşate aceluiaşi cont; revendicare TVA pentru o gamă largă de cheltuieli externe efectuate de companie în străinătate, în limita a 27% din cuantumul acestora.

În prezent, aproximativ 140.000 de companii sunt înrolate în George pentru afaceri, ecosistemul digital unic în România, care asigură o ofertă integrată de Digital Onboarding, multiple soluţii de finanţare complet digitale (facilităţi de credit revolving sau cu plata în rate) şi Multiprofile (proces simplu prin care utilizatorul care are cont personal şi business George foloseşte aceeaşi platformă pentru a se autentifica).

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top