Timp liber

Ghid pentru alegerea produselor de bărbierit ideale

Vrei să ai o față corect bărbierită și control complet asupra aspectului tău? Ai putea alege un aparat de ras de marcă, o soluție personalizată, astfel încât să obții mai multe avantaje, respectiv să poți personaliza experiența de bărbierit la aspectul tău ideal.

Magazinele online (precum Notino.ro) au cele mai remarcabile mărci de aparate de ras și alte produse cosmetice de bărbierit, care au devenit foarte apreciate în rândul clienților. Aceste produse de TOP se disting prin calitate, caracteristici foarte bune, eficiență, ele fiind create de mărci cu o reputație impecabilă. Dacă vrei să ai produse de bărbierit ideale, atunci merită să acorzi atenție acestor colecții de produse cosmetice pentru bărbați, de înaltă clasă.

În prezent, gama de aparate de ras este foarte variată și de aceea trebuie alese acele produse de lux, care oferă cele mai multe avantaje. Dacă folosești un aparat de bărbierit de calitate îndoielnică, ai putea ajunge să suferi de mici iritații și alte inconveniente în urma bărbieritului zilnic și asta te va nemulțumi. Pentru a-ți proteja pielea îți sugerăm să alegi un model din gama de aparate de ras de brand, care sunt performante, captează fiecare fir de barbă nedorit, lasă pielea catifelată și bărbierește întotdeauna cu precizie.

În prezent, marile branduri au în colecțiile lor mai multe modele de aparate de ras, ce sunt proiectate pentru o protecție incredibilă a pielii. Pentru a reduce riscul de iritații este necesar de folosit și o cremă de ras de calitate superioară, care include componente naturale. Crema de ras protejează pielea de leziuni, menține umiditatea pielii și îi asigură o barieră protectoare. Cu ajutorul ei, bărbieritul devine o experiență plăcută, confortabilă, sunt evitate în mod optim consecințele neplăcute.

Magazinul Notino are și produse cosmetice pentru un bărbierit profesional, cum ar fi: produse necesare înainte de bărbierit, cremă, spumă sau săpun pentru bărbierit. Acestea se aleg în funcție de mai mulți factori, cum ar fi: brand, ingrediente, caracteristici, tipul de piele (care poate fi mai sensibilă sau mai fină la unii bărbați). Prin urmare, alegerea produsului cosmetic potrivit nu este chiar simplă, însă se pot cere sfaturi și de la angajații magazinului ce pot ajuta în selectarea produselor.

Componentele naturale ale cremei de bărbierit contează foarte mult, ele vor oferi o îngrijire mai delicată și vor proteja fața de uscăciune. Crema are un rol important – va facilita alunecarea mai lină a lamelor pe față și astfel se vor evita iritațiile și microfisurile.

Unii bărbați aleg să folosească o spumă de ras, care în opinia lor asigură o alunecare și mai ușoară a aparatului de ras, facilitează bărbieritul, protejează pielea, mențin hidratarea, ameliorează roșeața și iritațiile. Cu o spumă ce are aminoacizi, glicerină, ceară de siliciu, vitamine, proteine, lipide și alți nutrienți se revigorează aspectul și funcțiile pielii.   

Crema este un produs cosmetic universal, are o consistență sigură, care oferă și o bună hidratare. Ea va permite un bărbierit mai precis al bărbii și deci se va reduce riscul de roșeață, iritații și răniri cu lama. Unele produse de acest gen au ingrediente speciale, naturale, cum ar fi uleiuri, vitamine și extracte din plante. Ele hidratează, hrănesc pielea, asigură un bărbierit mai ușor și extrem de neted. Pentru tenul sensibil se recomandă o cremă fără parfum, care a fost și testată dermatologic.

Magazinul Notino oferă cele mai variate produse cosmetice aduse de la cele mai bune mărci din lume, populare în țară și în străinătate, la un preț accesibil. Există și seturi cosmetice pentru un ritual de îngrijire bărbătesc, care sunt cadouri ideale pentru cei dragi. Acestea sunt o surpriză pentru orice bărbat, deoarece includ: parfumuri, loțiune de corp, antiperspirant, cosmetice pentru bărbierit, șampon, gel de duș și chiar un balsam pentru mâini.

Prin cumpărarea unui aparat de ras de calitate poți economisi bani, deoarece el este foarte eficient și poate fi utilizat mai mult timp. Deși lamele de ras de înaltă calitate nu sunt ieftine, totuși nu este o idee bună de a fi înlocuite cu aparate de ras de unică folosință care sunt nesustenabile, sunt pentru o singură utilizare.

Cele mai recente știri

To Top