Actualitate

Revolut lansează în România, în premieră globală, o ofertă de refinanţare a creditelor

Banca digitală Revolut a lansat miercuri oferta sa de refinanţare a creditelor, în premieră globală, pe piaţa din România, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, primii clienţi români au fost invitaţi deja de banca digitală să aplice pentru creditul de nevoi personale negarantat cu refinanţare.

„Produsele de creditare sunt oferite de Revolut Bank, entitate licenţiată în Lituania care derulează operaţiuni bancare în Spaţiul Economic European (SEE)”, se menţionează în comunicat.

Totodată, pentru a marca depăşirea pragului de 1,3 miliarde de lei credite aprobate, Revolut vine cu o nouă ofertă, după ce în august 2022 a lansat creditul de consum pe piaţa locală.

Cu noua funcţionalitate de refinanţare, clienţii Revolut vor avea posibilitatea de a-şi gestiona mai eficient bugetul lunar prin consolidarea creditelor existente într-o singura facilitate.

„Clienţii pot opta pentru refinanţarea uneia sau mai multor facilităţi de creditare acordate în lei de către alte bănci din România sau de către Revolut. Pot fi refinanţate atât alte credite de nevoi personale, cât şi carduri de credit sau facilităţi de descoperit de cont (overdraft). În plus, clienţii au varianta de a solicita o sumă suplimentară de bani. Ca şi în cazul creditului de nevoi personale, valoarea maximă pe care o poate avea un credit de refinanţare acordat de Revolut este de 200.000 lei”, a declarat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

Potrivit sursei citate, solicitarea de refinanţare se face direct din aplicaţie, pe un flux simplu, fără birocraţie şi bătăi de cap.

Informaţiile privind facilităţile de creditare eligibile pentru refinanţare sunt extrase automat din surse oficiale şi prezentate clientului în vederea selectării creditelor pe care doreşte să le refinanţeze, oferindu-i acestuia posibilitatea de a vedea, în timp real, potenţialul impact al refinanţării în totalul de plată lunar.

„Obiectivul nostru este acela de a deveni aplicaţia financiară globală care pune la dispoziţia clienţilor, într-un singur loc, tot ceea ce le trebuie pentru a-şi gestiona bugetul personal. În România, această ambiţie se traduce prin ecosistemul de produse şi servicii financiare şi de lifestyle, accesibile la câteva click-uri distanţă, cu beneficii relevante şi costuri transparente. Următorul pas în strategia noastră este acela de a deveni contul bancar principal al clienţilor români, iar lansarea creditului de nevoi personale cu refinanţare ne duce mai aproape de această ţintă. Suntem bucuroşi să fim prima piaţă unde lansăm acest produs şi astfel să aducem o experienţă de banking diferită, ce se bucură de aprecierea milioanelor de clienţi pe plan local”, a declarat Gabriela Simion, director general al sucursalei Revolut Bank din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top