Business

Schimbare la vârful eMAG: Bogdan Văduva, numit în poziția de Group Chief Financial Officer

Grupul eMAG a anunțat că își consolidează echipa de top management și îl numește pe Bogdan Văduva în rolul de Group Chief Financial Officer.

Cu peste 22 de ani de experiență în audit și consultanță, dintre care 20 de ani în echipa KPMG, Văduva a avut o evoluție constantă, de la un rol de senior consultant ajungând partener în anul 2012 și membru al echipei executive, din care a făcut parte în ultimii cinci ani.

„Bogdan aduce o experiență solidă de business în echipa eMAG, care ne va ajuta să ne atingem obiectivele ambițioase de dezvoltare, printr-o abordare unitară pe toate piețele în care operăm, creând valoare adăugată în întregul nostru ecosistem. Bogdan vine cu multă energie și dorința de a-și pune amprenta asupra evoluției unui business de anvergură, într-un domeniu extrem de dinamic și de viitor, ” a spus Tudor Manea, CEO Group eMAG.

„După mai bine de 20 de ani de experiență în consultanță, am acceptat provocarea de a mă alătura unui campion antreprenorial născut pe plan local cu anvergură regională, înțelegând că nu este o ocazie care trece de multe ori prin viață. Sunt într-o etapă a vieții în care am încă extrem de multă energie, chef să cresc și să învăț și cred în povestea eMAG, care a venit cu o abordare inovatoare în România, schimbând definitiv modul în care facem shopping și intrând în rutina zilnică a oamenilor. Sunt extrem de onorat că pot să contribui mai departe la o poveste de succes românească,” a spus Bogdan Văduva, CFO Group eMAG.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Văduva și-a continuat educația la Harvard Business School, unde a urmat cursuri de leadership development și leadership organizațional. Anterior KPMG, Bogdan a lucrat la Arthur Andersen, EY și Deloitte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top