Timp liber

5 obiective turistice din Bucovina pe care le poți vizita cu un autoturism închiriat

Bucovina este situată în topul celor mai vizitate regiuni din țară, iar totul pe bună dreptate: este un județ superb! Bucovina propune o mulțime de obiective turistice, așa că nu ar trebui să ne mire faptul că o mulțime de turiști, atât din țară cât și din străinătate, aleg să viziteze județul Suceava.

În plus, este un județ foarte accesibil datorită Aeroportului Internațional „Ștefan Cel Mare” Suceava și a serviciului tot mai dezvoltat de inchirieri auto aeroport Suceava pe care Next Auto Green îl oferă.

Astfel, oriunde ai locui, poți oricând să îți iei o săptămână de concediu pentru a da o fugă în Bucovina, acolo unde o mulțime de obiective turistice superbe așteaptă să fie descoperite de către tine. Este o idee bună, nu-i așa? Dacă recomandarea noastră a devenit un plan de vacanță pentru tine, așa că ești hotărât să ajungi în Suceava, să închiriezi un autoturism de la Next Auto Green iar mai apoi să descoperi Bucovina, avem câteva idei de obiective pe care trebuie să le vizitezi.

Iată care sunt câteva dintre cele mai importante obiective turistice pe care nu trebuie să le ratezi atunci când închiriezi un autoturism pentru a vizita Bucovina:

Mănăstirile din Bucovina

Ar fi fost nedrept să discutăm doar despre câteva dintre superbele mănăstiri din Bucovina. Există atât de multe iar fiecare mănăstire are farmecul său, așa că merită să te gândești la un tur al mănăstirilor din această regiune.

Închiriază un autoturism și vizitează mănăstiri precum Sucevița, Putna, Voroneț, Moldovița, Humorului și altele care vor apărea în mod inevitabil pe traseu.

Îți oferim un pont: pregătește traseul dinainte pe Waze, pentru a nu rata nici o mănăstire din Bucovina. Suntem siguri că te va încânta frumusețea acestor lăcașuri de cult și mai ales liniștea pe care o vei găsi în preajma lor.

Cetatea Suceava

În doar 20 de minute de mers cu mașina de la aeroport vei putea ajunge la Cetatea Suceava, un obiectiv turistic reprezentativ pentru acest județ.

Este vorba despre reședința domnească a lui Ștefan cel Mare, un obiectiv foarte apreciat pentru conservarea sa excelentă. De aici, te vei putea bucura de o panoramă superbă asupra orașului Suceava și totodată vei putea descoperi o mulțime de date istorice importante, totul într-o prezentare organizată.

Muzeul Satului Bucovinean

Dacă tot ai parcat la cetate, ar fi păcat să nu vizitezi și Muzeul Satului Bucovinean. Este vorba despre un muzeu în aer liber care îți oferă o perspectivă grozavă asupra vieții tradiționale a locuitorilor din Bucovina.

Vei putea admira aici mai multe case tradiționale, o crâșmă, un atelier de olărit, o moară de apă, o fierărie, o biserică din lemn dar și alte exponate care prezintă tradițiile și cultura zonei.

Rezervația Pietrele Doamnei

Dacă iubești natura și plimbările în natură, Rezervația Pietrele Doamnei reprezintă un obiectiv pe care merită să îl ai în vedere atunci când vizitezi Bucovina.

Are o suprafață de 253 de hectare și te va cuceri cu panorama de care vei avea parte la cei peste 1400 de metri la care te vei afla precum și cu frumusețile naturii.

Mocănița de la Moldovița – Huțulca

În final, nu trebuie să ratezi experiența de a te plimba cu mocănița de la Moldovița. Fiind construită cu mult timp în urmă, în anul 1888, astăzi reprezintă un mod minunat de a descoperi frumusețile acestor zone. Vei putea admira casele tradiționale din Bucovina precum și numeroase peisaje de poveste.

Costul este accesibil și te vei putea bucura de aproximativ 3 ore cum probabil nu ai mai trăit până acum.

Acestea sunt câteva dintre cele mai frumoase obiective turistice din Bucovina pentru care merită să închiriezi un autoturism. Aplică recomandarea noastră și sigur vei avea parte de o vacanță excelență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top