Actualitate

Noul număr al revistei Income Magazine: Efectele pozitive ale exodului românesc și un supliment pe transporturi și logistică

Noul număr al revistei Income Magazine vine cu un supliment de transporturi și logisctică, dar și cu analize extrem de interesante și story-uri de antreprenoriat.

Veți putea citi în noul număr al revistei care sunt cele cinci efecte pozitive ale exodului românesc, dar și o analiză în premieră despre ce se ascunde în spatele succesului școlilor private din România.

Mai mult, noul număr Income Magazine conține un amplu material despre o lege prin care Uniunea Europeană își propune să reducă dependența de China, dar și povestea extrem de fascinantă a Oanei Belu, antreprenoarea care conduce Domeniile Ostrov, unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România.

În plus, veți putea citi un articol despre cum arată agricultura viitorului, dar și o analiză despre când și cu cât vor scădea dobânzile la credite.

Abonați-vă AICI și nu ratați niciun număr al revistei Income Magazine

În supliment veți putea găsi un articol amplu despre cum va arăta sectorul transporturilor în 2030 și veți putea afla care sunt proiectele de 6 miliarde de euro care duc transportul feroviar pe calea cea bună.

Mai mult, veți descoperi că România este unul dintre liderii europeni la transportul fluvial de marfă și vă veți putea pune la curent cu ultimele descoperiri în materie de transport și tehnologie.

În plus, veți afla povestea unui business care te încarcă de energie verde, fondat de patru tineri arhitecți români care au pariat pe nevoia de adaptare la noile tehnologii în materie de energie.

Nu în ultimul rând, veți descoperi investițiile uriașe în educație ce asigură viitorul industriei feroviare românești într-un articol care atată că România este pe calea cea bună măcar în domeniul transportului pe calea ferată.

Abonați-vă AICI și nu ratați niciun număr al revistei Income Magazine

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top