Tehnologie

Telekom Mobile neagă informațiile potrivit cărora ar urma să fie achiziționată de Vodafone

Foto: iStock

Șeful Telekom Mobile, Charalampos “Babis” Mazarakis, a declarat miercuri, la un eveniment de profil, că nu și-a dat acordul pentru un audit tehnic efectuat de Vodafone România în vederea unei eventuale achiziții, și nici ar exista discuții cu Consiliului Concurenței pe această temă.

El a răspuns unei întrebări pe această temă, pornind de la o informație publicată în luna iulie de profit.ro. Babis a răspuns mai întâi ironic : “Care iulie? Iulie acesta, iulie trecut, iulie mai vechi?”, apoi a precizat că el nu a aprobat niciun audit tehnic la Telekom Mobile.

În urmă cu două luni, profit.ro a scris că Vodafone România, al treilea jucător local de telecomunicații după nivelul afacerilor, a lansat un audit tehnic la Telekom Mobile, companie ofertată la vânzare de către grupul elen OTE.

Astăzi, hotnews.ro a reluat această ipoteză și a scris, citând surse guvernamentale, că „managerii și avocații celor doi operatori au discutat de mai multe ori, în ultimele luni, cu reprezentanții Consiliului Concurenței, dar o tranzacție nu a fost încă notificată autorității„.

Telekom Romania Mobile a avut în al doilea trimestru din 2023 venituri totale de 69,3 de milioane de euro și o creștere a bazei de clienți cu 3,1 % față de anul precedent, a anunțat compania printr-un comunicat la începutul lunii august.

La sfârșitul celui de-al doilea trimestru, Telekom Romania Mobile avea 1,86 milioane de abonați (în creștere cu 3,1% față de anul precedent) și 2,2 milioane de utilizatori prepaid (în creștere cu 2,1% față de anul precedent).

Cele mai recente știri

To Top