Tehnologie

Facebook trece de 3 miliarde de utilizatori pe lună

Foto: iStock

Meta anunţă depăşirea unui prag important de performanţă pentru Facebook, platforma socială fiind folosită acum în fiecare lună de peste 3 miliarde oameni.

Facebook a depăşit pragul de 3 miliarde de utilizatori lunari (care accesează platforma cel puţin o dată pe lună), anunţă Meta în cea mai recentă conferinţă trimestrială cu investitorii.

Platforma socială deţinută de Meta a continuat să crească în ultima perioadă, în ciuda faptului că popularitatea acesteia este în scădere în rândul tinerilor.

În total, cele trei reţele sociale deţinute de Meta, Facebook, Instagram şi WhatsApp, au împreună 3,88 de milioane de utilizatori pe lună – unii dintre acestea folosesc două sau chiar toate cele trei platforme.

La nivel de zi, Facebook are acum 2,064 de miliarde de utilizatori, în creştere de la 2,037 de miliarde de utilizatori în urmă cu un trimestru.

Creşterea este adusă, cel puţin parte, de formatul Reels, care a ajuns la 200 de miliarde de afişări pe zi la nivelul tuturor aplicaţiilor Meta.

Mark Zuckerberg are speranţe mari şi de la Threads, noua platformă socială a companiei, care a ajuns la 100 de milioane de utilizatori în mai puţin de cinci zile de când a fost lansată.

Cele mai recente știri

To Top