Timp liber

Îți cade părul? Trucuri și sfaturi pentru a avea un păr sănătos

Pentru femei, aspectul părului este foarte important, ele vor să aibă șuvițele strălucitoare și mătăsoase. Podoaba capilară le face pe femei să fie în centrul atenției tuturor. Din nefericire, unii factori pot afecta sănătatea părului și acesta începe să cadă mai mult decât ar fi normal. Asta înseamnă că părul are nevoie de un tratament cu vitamine, minerale, proteine, compuși care susțin sănătatea buclelor și le salvează frumusețea.

Tratamente cu ser pentru păr

Unul dintre cele mai eficiente tratamente este cel cu ser fortifiant împotriva căderii părului. Acest produs este complex, el combină proprietățile mai multor cosmetice: balsam, mască de păr, spumă de păr. Prin tratament cu ser de păr, se restabilește țesutul deteriorat și se oferă părului substanțele nutritive necesare.

Efectul tratamentului cu ser de păr profesional este că buclele vor fi mai elastice, mai sănătoase și vor avea un luciu superb. Serul face părul să crească mai repede și ajută la evidențierea buclelor. Există seruri pentru păr vopsit care pot face nuanța părului să fie mai saturată și poate oferi buclelor un plus de farmec, lucru necesar mai ales dacă au fost expuse prea mult la soare.

Există ser de păr pentru păr indisciplinat, care oferă o netezire perfectă și reduce timpul de coafare. Pentru părul plictisitor se recomandă un ser pentru strălucire, care face podoaba capilară să fie mai mătăsoasă și mai frumoasă. Pentru părul supus tratamentelor termice este indicat un ser termo-protector pentru părul subțiat, care stimulează microcirculația scalpului, hidratează, hrănește și întărește părul.

Șampon pentru a stimula creșterea părului

Dacă ai probleme de căderea părului, atunci ai nevoie de un șampon revitalizant și hidratant care stimulează creșterea părului, elimină iritarea scalpului și îmbunătățește starea cuticulelor. Poți folosi un șampon profesional special creat pentru părul cu probleme, care ajută în lupta împotriva căderii părului.

Alegerea corectă a șamponului este importantă, deoarece face ca la final coafura să arate mai bine. Curățarea temeinică a scalpului se face cu un șampon de calitate, astfel pielea nu va mai fi uscată, descuamată, iritată, iar rădăcinile afectate. Un șampon de marcă va normaliza activitatea glandelor sebacee și va acționa preventiv împotriva căderii părului.

Balsamul de păr face buclele netede și strălucitoare

Un produs important de îngrijirea părului, alături de șampon, este balsamul ce stimulează creșterea părului. Acesta va spori culoarea și va face părul să fie ușor de pieptănat.

Pentru a obține rezultate vizibile, este important să alegi un balsam de marcă, care să rezolve problemele părului. Balsamul se alege în funcție de tipul de păr și de ingrediente. Unele produse sunt speciale pentru părul vopsit, ele îmbunătățesc nuanța culorii după aplicarea vopselei, iar altele sunt pentru părul creț și indisciplinat.

Alte produse ce mențin sănătatea părului sunt:

  • Mască ce stimulează creșterea părului
  • Ulei contra căderii părului cu activator de creștere
  • Tratamente intensive de păr.

Măștile de păr oferă vitamine, minerale și alte componente benefice părului, pătrund în structura firelor și au un efect excelent. Formulele profesionale au o concentrație mai mare de ingrediente naturale comparativ cu măștile clasice. În ceea ce privește uleiurile de păr, acestea au elemente active care refac structura deteriorată, netezesc cuticula, o hrănesc și o protejează de factorii externi. Uleiurile de păr întăresc foliculii de păr și pot preveni și combate căderea părului.

Multe femei fac tratamente pentru a avea un păr mai sănătos la saloanele de înfrumusețare, însă la fel de bine, ele ar putea folosi produse profesionale pentru căderea părului și acasă. Ele sunt produse de marcă și se pot cumpăra la prețuri promoționale din magazinele online. Produsele de marcă sunt de lux și au un raport excelent între preț și performanță. Acestea includ tot felul de cosmetice de păr, începând de la șampoane, balsamuri și până la măști, spray-uri, uleiuri și tratamente intensive pentru podoaba capilară.

Dacă vrei să ai un păr frumos și rezistent, nu uita să folosești un spray împotriva căderii părului. Cu un spray profesional părul va avea o strălucire de diamant și va arăta mai sănătos și mai mătăsos. Spray-ul se pulverizează pe firele de păr și oferă acestora substanțe utile, care hrănesc, hidratează, regenerează, oferă rezistență, volum și strălucire. Cu acest tratament vei obține mai ușor forma dorită la coafare pentru orice ocazie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top