Timp liber

Lanţul hotelier Marriott investeşte 1,4 milioane de euro în noul restaurant Olea din Bucureşti

Foto: iStock

Lanţul hotelier Marriott investeşte 1,4 milioane de euro în noul restaurant Olea în cadrul hotelului de cinci stele din Bucureşti.

”Olea, un restaurant cu un concept culinar inovator, îşi deschide porţile într-o zonă emblematică a Bucureştiului, în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Investiţia totală este estimată la 1,4 milioane de euro”, anunţă compania.

Meniul Olea aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine – o combinaţie rafinată de reţete tradiţionale şi reinterpretări moderne.

Printre preparate se numără dip-ul de brânză feta cu fistic, creveţii în crustă de kataif, adana kebab din vită Black Angus şi oaie de Noua Zeelandă sau cheesecake-ul cu baklava.

„Suntem încântaţi să aducem Middleterranean Cuisine în Bucureşti şi să ne deschidem porţile pentru iubitorii de gastronomie”, a declarat Nicolae Lică, executive chef în cadrul JW Mariott Bucharest Grand Hotel.

Hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel are 402 camere, 12 săli de conferinţă (cu o suprafaţă totală de aprox 2.000 mp) şi 6 restaurante şi lounge-uri. A fost deschis în 2000.

JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott Internaţional. Astăzi sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente în peste 25 ţări.

Cele mai recente știri

To Top