Bănci

Revoluție în sistemul bancar! O bancă a inventat un nou tip de dobândă

bani banci pusculita

Saxo a introdus un nou model inovator de rată a dobânzii care permite clienților să obțină venituri din dobânzi din numerarul lor neinvestit, fără perioadă de blocare (tip depozit la termen) sau limită superioară a sumei plătite.

Cu acest nou model de dobândă, rata dobânzii la depozitele clienților este actualizată zilnic în funcție de condițiile pieței, ceea ce înseamnă că ajustările la politica băncii centrale sunt reflectate în mod corespunzător. Clienții Saxo vor vedea acum creșterea ratei dobânzii la depozit pentru a reflecta momentul în care BNR va crește rata dobânzii.

Rata dobânzii la depozit pentru investitorii cu amănuntul a rămas în urma dobânzilor de pe piață, dar acest lucru e de domeniul trecutului. Cu noul model de dobânzi, clienții Saxo obțin un model mai dinamic și mai transparent, care urmărește evoluțiile pieței în fiecare zi.

Clienții Saxo pot folosi calculatorul interactiv de dobândă pentru a estima dobânda totală primită pentru numerarul lor neinvestit, în funcție de suma depozitului și moneda.

Ce pot obține clienții cu noul model de dobândă:

• Fără obligaţii. Clienții nu trebuie să își blocheze fondurile pentru a beneficia de noul model de dobândă. Dobânda primită urmează cursul pieței fără a bloca fondurile clienților pentru o anumită perioadă.

• Obțineți dobândă mai mare cu depozite mai mari. Cu cât clienții au depozite mai mari în cont, cu atât se apropie mai mult de rata dobânzii băncii centrale.

• Fără limite superioare: cu Saxo, nu există o limită superioară a nivelului de depozit pe care clienții pot câștiga dobândă.

• Dobândă pentru diferite valute. Modelul ratei dobânzii se aplică tuturor depozitelor în DKK, euro și dolari SUA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top