Actualitate

Valentin Ştefan a fost numit director general al Poştei Române

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale „Poşta Română” (CNPR) l-a numit pe Valentin Ştefan în funcţia de director general şi pe Alexandru Butiseacă în calitatea de director economico-financiar, pentru patru ani de mandat.

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului poştal, numirile au fost realizate în urma procedurii de recrutare şi selecţie a candidaţilor, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

„Avem încredere că aceste numiri sunt cea mai bună decizie pe care o puteam lua în acest moment pentru Companie. Acest lucru se traduce prin continuitate, stabilitate şi posibilitatea de a oferi Poştei Române şansa de a duce mai departe procesul de modernizare început cu ceva vreme în urmă. Este deja bine cunoscut faptul că unul dintre lucrurile care au lipsit, istoric, acestei companii, a fost tocmai stabilitatea managerială. Aşadar, ne bucurăm că am reuşit să rezolvăm cu bine această provocare. Credem în viitorul bun al Poştei Române şi în capacitatea sa de a performa pe o piaţă din ce în ce mai concurenţială. Astăzi, de Ziua Mondială a Poştei, urăm la mulţi ani Poştei Române şi poştaşilor de pretutindeni, oameni care fac o meserie atât de nobilă”, conform declaraţiei emise de Consiliul de Administraţie al CNPR.

Poşta Română este unul dintre cei mai mari jucători cu capital de stat de pe piaţa economică naţională şi deserveşte aproximativ 19 milioane de români, printr-o reţea extinsă de 5.500 de oficii poştale.

În prezent, compania se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (93,52% din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (6,48%).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top