Actualitate

Ștefan Radu Oprea, Ministrul Economiei: Ne uităm cu îngrijorare pe balanța comercială

Ne uităm cu îngrijorare pe balanța comercială și pentru a echilibra balanța comercială, luăm măsuri, a declarat Ștefan – Radu Oprea, Ministrul Economiei, în cadrul cconferinței RO 3.0 „Gustul Viitorului. Industria alimentară și retailul din România pentru următorii 7 ani.”

Una dintre aceste măsuri este programul Investalim, a precizat ministrul. Domeniul alimentar și cel de construcții sunt doua dintre domeniile care se pot așeza și în zonele mai devaforizate ale României.

Suntem într-o etapă în care antreprenorul român s-a maturizat, a mai spus oficialul guvernamental, care a precizat că sunt foarte multe programe de sprijinire pentru antreprenorii români.

Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media, împreună cu cotidianul naţional Jurnalul, organizează Conferinţa RO 3.0 „Gustul Viitorului. Industria alimentară și retailul din România pentru următorii 7 ani” powered by Kaufland.

Conferinţa RO 3.0 „Gustul Viitorului. Industria alimentară și retailul din România pentru următorii 7 ani” powered by Kaufland, are loc marți, 20 februarie, la Hotel InterContinental Athenee Palace Bucharest, începând cu ora 09:30.

Evenimentul va fi transmis live pe antena3.ro, jurnalul.ro, precum și pe paginile de Facebook Antena 3 CNN și Jurnalul, iar tronsoane ale dezbaterii vor fi preluate live pe postul TV Antena 3 CNN.

Conferinţa RO 3.0 este moderată de Adrian Ursu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top